Bekijk de prijzenlijst

GESCHENKEN VAN AVEDA VERANDEREN LEVENS IN NEPAL

Aveda’s giftsets voor de feestdagen zijn niet alleen een mooi cadeau, Ook deze kerst komt Aveda wederom met een grote variëteit aan giftsets die worden ingepakt in feestelijk, handgemaakt lokta papier uit Nepal. Voor iedereen is er wel een passend geschenk. En als je niet goed weet waar je moet beginnen, wij zijn getraind in Aveda’s holistische benadering van beauty en welness en staan altijd klaar om een passend advies te geven.

 

Aveda’s giftsets voor de feestdagen zijn niet alleen een mooi cadeau maar bieden ook een manier om iets terug te doen aan de bevolking van Nepal. Aveda koopt al zes jaar lang het lokta papier in waarmee de giftsets worden ingepakt bij de Himalayaanse Bio-Trade papierfabriek in Nepal. 91% van de papiermakers uit Nepal zijn vrouwen.  Van het geld dat ze verdienen uit het papier maken kunnen ze hun families en de gemeenschap ondersteunen, wat voorheen niet denkbaar was. 2400 families kunnen eten en kleding kopen, hun huizen repareren en hun kinderen naar school sturen. Er zijn meer dan 4900 mensen aangenomen om meer dan 1.400.000 vellen papier voor de Aveda giftsets te maken. En omdat het bijna 34.000 hectare bos beschermt, gaat het ook de klimaatverandering tegen.

 

Voor iedereen die een onvergetelijke ervaring cadeau wil doen bieden wij ook verschillende professionele Aveda salon-behandelingen aan, bijvoorbeeld een haarkleuring, een ander kapsel en een gezicht- of stress-fix massage.

 
Terug naar overzicht