Bekijk de prijzenlijst

Holiday giftsets

- NIEUW: GIVE A REMEDY FOR STRESS
Nooit meer stress tijdens de feestdagen met deze revitaliserende set. Het ideale
cadeau om te ontstressen, hydrateren en kalmeren. Deze eco-certifed lichaamsverzorgingslijn bevat een aroma met lavendel, lavandin en salie en is klinisch bewezen als middel om stressgevoelens te verminderen.
Inhoud gift set: Stress-Fix Body Lotion (200ml), Soaking Salts (180ml) en Rollerball (7ml).
prijs: € 72,00

 

-GIVE HER HOLIDAY SHIMMER
Zorg voor een glanzende kleur op je lippen met AVEDA nourish-mint rehydrating Lip Glaze. Een hydraterende lipgloss die de lippen zacht en vol maakt met de firsse munt smaak. Verkrijgbaar in twee limited-edition tinten geïnspireerd op de natuur in Nepal.
Inhoud gift set: Limited-edition Nepali Berry en Himalayan Ice mini Lip
Glazes (4ml)
prijs: € 17,50

 

 

 

-SHARE HOLIDAY WARMTH AND LIGHT
Geniet van meer dan 40 uur kaarslicht tijdens de feestdagen met de Aveda Grounding Ritual Candle kaars van 100% natuurlijke sojawas. Hul uw omgeving tijdens de feestdagen in een puur en natuurlijke aroma met de warme en kruidige nieuwe geur van gecertificeerde gember, gember lelie en kruidnagel van Nisarga. AVEDA werkt samen met Nisarga, een Indiaas bedrijf met lokale boeren toegewijd om aan de groeiende Ayurvedische kruiden met biologische landbouw te voldoen.
Inhoud gift set: Holiday Soy Wax Candle
prijs: € 29,50

 

 

 

-GIFT OF BEAUTIFUL HAIR
Herstel beschadigd haar deze winter met AVEDA Damage Remedy lijn.
Een krachtige plantaardige haarverzorgingslijn samengesteld met guinoaproteine die je haar helpen te beschermen en te herstellen, zelfs de meest beschadigde lokken.
Inhoud gift set: Damage Remedy™ Restructuring Shampoo (250ml), Restructuring
Conditioner (200ml) en travel-size Daily Hair Repair (40ml)
prijs: € 66,50

 

-SPA DAYS ARE A GIFT
Geef dit vakantieseizoen het geschenk van een mini-spa met limited-edition en travel-size AVEDA lichaamsverzorging items.
Inhoud gift set: Limited-edition Smoothing Body Polish (75ml) en Replenishing Body Moisturizer (125ml), en travel-size Soothing Aqua Therapy (180ml) and Hand Relief™ (40ml)
prijs: € 49,00

 

 

-FEELING REFRESHED IS A GIFT
Geef een geschenk met verkwikkende haar- en lichaamsverzorging uit de Rosemary Mint collectie.
Inhoud gift set: Rosemary Mint Shampoo (250ml) en Conditioner (250ml) en travel-size Rosemary Mint Body Lotion (50ml) en Hand Relief™ (40ml).
prijs: € 53,50

 

 

-THE GIFT OF PURE RELIEF
Speciaal gemaakt om vermoeide handen en voeten te hydrateren en vezachten. De producten bevatten plantaardige ingrediënten met actieve kruiden, exfolierende fruitzuren en natuurlijke oliën zoals jojoba- en casterolie. In 2 maten beschikbaar: voor zowel thuis als on-the-go.
Inhoud gift set: Hand Relief ™ (125ml) en Foot Relief™ (125ml), travel-size Hand Relief™ (40ml) en Foot Relief™ (40ml)
prijs: € 74,00

THE GIFT FOR THE SENSES
De giftset met de Trio Hand Relief in reisformaat maakt je droge en ruwe handen weer zacht en soepel. De zintuigen worden geprikkeld, de geest gekalmeerd en de hand gevoed met intens hydraterende kruiden in verschillende limited-edition aroma’s.
Inhoud gift set: Trio Hand Relief ™ in original, rosemary mint en holiday aroma. (40ml).
prijs: € 36,00

 

Terug naar overzicht