Bekijk de prijzenlijst

Maakt het verschil

Aveda geeft om de mensen die getroffen worden door borstkanker en daarom doneren we $4 van elke gerealieerde verkoop van de special edition Pink Ribbon Hand Relief - tot maximaal $300 000 - aan de Breast Cancer Research Foundation. De stichting is een onafhankelijke, non-profit organisatie die in 1993 opgericht werd door Evelyn H. Lauder, met als doel wereldwijd klinisch en genetisch borstkankeronderzoek te steunen.

Omdat Aveda geeft om de wereld waarin we leven en de dieren waarmee we die delen, gaan de donaties naar cruelty-free onderzoek.* Hierbij wordt de link tussen omgevingsfactoren en borstkanker onderzocht, zoals bijvoorbeeld blootstelling aan chemicaliën en andere vervuilende stoffen. Sinds enkele jaren steunen we een onderzoeksproject aan Columbia University dat de relatie tussen blootstelling aan vervuiling en genetische aanleg tot borstkanker bestudeert.

Samen maken we het verschil. Sinds 2004 heeft Aveda meer dan $1,5 miljoen gedoneerd aan de stichting. Dat bedrag is niet enkel afkomstig van het bedrijf maar ook van werknemers en gasten die in oktober telkens opnieuw inzamelacties opzetten.

Meer dan 88 cent van elke dollar die gedoneerd wordt, gaat rechtstreeks naar onderzoek en awareness-projecten.

Terug naar overzicht