Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; IdealEasy has a deprecated constructor in /home/bonnadea/domains/bonnadea.nl/public_html/inc/paymentmethods/idealeasy.cls.4.php on line 14
BonnaDea || Met dit berichten informeren wij jullie over de (extra) voorzorgsmaatregelen die wij - in verband met het COVID-19 virus - hebben getroffen.
Bekijk de prijzenlijst

Met dit berichten informeren wij jullie over de (extra) voorzorgsmaatregelen die wij - in verband met het COVID-19 virus - hebben getroffen.

Lieve Bonnadea klanten,
 
Met dit berichten informeren wij jullie over de (extra) voorzorgsmaatregelen die wij - in verband met het COVID-19 virus - hebben getroffen. 
 
Allereerst: gezondheid en welzijn  staan voorop! Zowel voor jullie (onze klanten) als voor ons team. Dat is altijd al het geval, maar de huidige situatie is dusdanig dat wij jullie hier uitgebreider over willen informeren.
 
De belangrijkste punten op een rij: 
 
• Alle oppervlakken worden voor aanvang van een behandeling met alcohol gereinigd.
 
• Ons team wast en ontsmet (tussen iedere behandeling) uitgebreid de handen met ontsmettingsgel. 
 
• Bij iedere behandeling draagt ons team een nieuw paar handschoenen.
 
• Handreinigers zijn in onze salon aanwezig. Uiteraard mogen jullie hier ook gebruik van maken. 
 
• Wij zullen maximaal twee klanten tegelijkertijd ontvangen. Dit om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken conform de richtlijnen van het RIVM. Met een minimale afstand van anderhalf meter wordt rekening gehouden. 
 
• Wij dragen beschermende materialen en zullen het gesprek tijdens de behandeling tot een minimum beperken.  
 
• Aan de klanten die een afspraak moeten of willen verzetten: dit is geen enkel probleem. Doe wat goed voelt. Wij zullen hier flexibel mee omgaan! 
 
Uiteraard hebben wij ook jullie hulp nodig... Ben je verkouden, voel je je grieperig of heb je last van hoest: bel ons dan svp, zodat we de afspraak kunnen verzetten. Alleen als iedereen zijn/haar steentje bijdraagt zal dit plan hopelijk gaan werken. 🙏🏽
 
Voor de klanten die al een afspraak hebben staan: wij nemen contact met jullie op om het bovenstaande te bespreken. Hierbij kunnen jullie aangeven of jullie de afspraak wel/niet door willen laten gaan. 
 
Contact met ons opnemen? Dat kan. Bel ons op 0344-651982 of stuur ons een mail via info@bonnadea.nl. 
 
Wij wensen iedereen veel kracht de komende tijd en hopen dat iedereen gezond is én blijft. ♥️
 
Veel liefs,
Melissa en Sabrina 
Bonnadea
Terug naar overzicht