Bekijk de prijzenlijst

tulasara skincare

Aveda introduceert Tulasara, deze nieuwe lijn bestaat uit producten, reinigingsrituelen en professionele gezichtsbehandelingen.

In het Sanskriet betekent Tulasara: bewegen naar balans en is geïnspireerd op de ayurvedische benadering om een gezonde, gebalanceerde huid te krijgen/houden. De producten van Tulasara werken zowel op de korte als op de lange termijn en helpen het natuurlijk herstelvermogen van de huid te verbeteren. Dit alles op basis van een mix van uitgekiende, werkzame en geavanceerde ingrediënten, gecombineerd met effectieve huidverzorgingstechnieken en de kunst van aromaology.

De productlijn bestaat onder andere uit:

Tulasara Radiant Awakening Ritual

Waarbij de huid op milde wijze geëxfolieerd wordt met de Dry Brush en daarna gevoed wordt met de Tulasāra Radiant Oleation Oil. Het resultaat is een zachte, gladde en stralende huid.

Tulasara Calm Concentrate

Een serum dat de huid direct kalmeert en weerbaarder maakt.

Tulasara Bright Concentrate

Een serum dat direct de reflectie van de huid verbetert en donkere vlekken en verkleuringen zichtbaar vermindert en een ongelijkmatige teint verbetert.

Tulasara Firm Concentrate

Een liftend en verstevigend serum dat helpt bij het herstel van de huid, voor een jong en stralend uiterlijk

Alle concentrates bestaan voor minimaal 97% uit natuurlijke ingrediënten.

Tulasara Aroma Infusions

Tevens zijn er nog 9 Tulasara Aroma Infusions ontwikkeld voor professioneel gebruik tijdens de gezichtsbehandelingen, om de huid dieper te verzorgen en balans te brengen.

Terug naar overzicht