Beauty

MAKE-UP

Pigment van urukuzaad uit Brazilië, kaneel uit Madagascar, anti-oxidanten van rijpe bessen – allemaal natuurlijke ingrediënten die de basis zijn van Aveda make-up. Een reflectie van het kleurenpalet van de natuur, formules gemaakt met verzorgende plantenoliën. Verzorgend voor je huid en goed voor de aarde.

LICHAAMSBEHANDELING

De lichaamsbehandelingen en producten van Aveda zijn ontwikkeld om de balans van uw lichaam en geest te herstellen. Ontdek de verschillende geuren en Aveda producten en beleef een van de heerlijke behandelingen en breng uw lichaam en geest weer in balans.

HAND- EN VOETVERZORGING

Er zijn twee belangrijke onderdelen van ons lichaam die we het meest gebruiken en het minst verzorgen; de ledematen. Juist omdat deze ledematen zo belangrijk zijn, is het raadzaam deze zo nu en dan te verzorgen. BonnaDea heeft een ruim aanbod met behandelingen die rustgevend zijn en de stress verminderen. Ook heeft elke behandeling een verkwikkend effect.

NAGELVERZORGING

Op het gebied van nagelverzorging werken wij uitsluitend met producten van Magnetic.U kunt bij ons terrecht voor een manicure, een set kunstnagels of het verstevigen van de natuurlijke nagel. Kijk voor een compleet overzicht op onze prijzenlijst.


Contactgegevens

BonnaDea
Havendijk 2
4001 LK Tiel
0344 – 651982
E-mail sturen

Openingstijden

Maandag: Dinsdag: Woensdag Donderdag:
Gesloten 08.30 uur
17.30 uur
08.30 uur
17.30 uur
08.30 uur
17.30 uur
Vrijdag: Zaterdag: Zondag:  
08.30 uur
18.00 uur
08.00 uur
13.30 uur
Gesloten