Hair

HAAR IS GEEN ACCESSOIRE, HET IS JE PERSOONLIJKHEID.

De hoogwaardige Hair Care shampoos en conditioners van Aveda, op basis van planten, vormen een perfecte basis om niet enkel over te gaan op een mooie en originele, maar vooral natuurlijke styling.Bestaat tot 99% uit natuurlijke bestanddelen.

AVEDA HAARKLEURING

Revitaliseer uw haar met de kracht van kleur en licht. Het complete haarkleuringssysteem biedt u de mogelijkheid om de resultaten te krijgen die u van een haarkleurbehandeling verlangt. Aveda haarkleuring wordt u aangeboden als een professionele behandeling.

Full spectrum Protective Permanent Creme Hair Color
Ontdek de glans en houdbaarheid van Aveda Full Spectrum kleuren. Full Spectrum werd ontwikkeld voor haarkleuring op maat en bestaat voor 96% uit natuurlijke planten en petroleumvrije mineralen. Zonnebloemolie, wonderolie en jojoba-olie beschermen het haar tijdens het haarkleuringsproces en zorgen voor blijvende resultaten zonder het haar te beschadigen.

Full Spectrum Deposit-only Color Treatment Hair Color
Een demi-permanente haarkleuring dat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat en zorgt voor een langhoudende kleur en een prachtige glans. De formule verbetert de conditie van het haar en laat het ongelooflijk mooi glanzen dankzij beschermende natuurlijke oliën. Bevat een natuurlijk aroma van lavendel dat kalmerend en ontspannend werkt. Ideaal voor het opfrissen van de haarkleur.

Zie de prijslijst voor een overzicht van onze behandelingen.


Contactgegevens

BonnaDea
Havendijk 2
4001 LK Tiel
0344 – 651982
E-mail sturen

Openingstijden

Maandag: Dinsdag: Woensdag Donderdag:
Gesloten 08.30 uur
17.30 uur
08.30 uur
17.30 uur
08.30 uur
17.30 uur
Vrijdag: Zaterdag: Zondag:  
08.30 uur
18.00 uur
08.00 uur
13.30 uur
Gesloten